Tapas Lund

Bästa Tapasbaren i Lund

Det är inte särskilt svenskt att skryta, men vi är både säkra och stolta över kvalitén på våra tapas. Sen är vi ju själva från Spanien också, så vi vet hur riktiga tapas ska smaka.

Tapas är ett samlingsnamn på smårätter som kan serveras kalla eller varma och kommer från Spanien, men oftast med influenser från hela Medelhavet. Tapas har sedan spridit sig över hela världen och kallas t.ex. Bocas i Centralamerika eller Botanas i Mexico. Vi har just nu 12 olika tapas på menyn och vi uppdaterar menyn 2 gånger om året för att ta tillvara på säsongernas smaker och ingredienser. Perfekt att dela med nära och kära då det blir en mer social måltid där alla smakar av allt. Varmt välkomna in för att testa en bit av Spanien i Lund!

tapas-lund-2

Vi erbjuder även hemleverans direkt till din dörr.

logga_casaantonio
tapas-lund-1

Tapas hämtmat Lund

Vi på Casa Antonio erbjuder fri hemkörning för alla som bor i Lund och Hjärup. Ni kan enkelt och smidigt beställa online direkt här på hemsidan. Inga onödiga utgifter till 3:e bolag och vi kör även ut maten själva.

Avnjut våra goda tapas i lugn och ro hemma hos dig. Som hämtmat är tapas nästan perfekt och det går utmärkt att dela med nära och kära. Beställ hem för festen, lyxa till det en tråkig torsdagskväll, beställ till firmafesten eller överraska någon med något lite utöver det vanliga. Vi uppdaterar vår meny 2 gånger om året för att anpassa oss efter säsongerna och ni kan enkelt beställa online här på vår hemsida och vi kör ut maten själva.
För tillfället har vi inga hemleveranser på måndagar och tisdagar.